Het voormalige pand van De Sinjoor in het centrum van Breda is compleet gerenoveerd, waarbij op de begane grond een nieuw restaurant is gecreëerd met daarboven drie appartementen. Ook is de gehele voorgevel vernieuwd. Een ambitieus plan met een strakke deadline die door Bouwbedrijf Boot met succes is afgerond.

Bijzonder aan deze verbouwing zijn de specifieke eisen met betrekking tot de dubbele functie van het pand. Onderin een restaurant met daarboven drie appartementen. Dankzij het extra dikke plafond ondervinden de appartementen zo min mogelijk overlast van het restaurant beneden. Een bijzonder element in het restaurant is de glazen bierkelder achter de bar. Deze is onder de grond geplaatst en afgedekt met een glazen plaat. De ruimte is bovendien opgebouwd uit verschillende niveaus, waarbij onder andere de keuken op een verhoogde constructie is geplaatst.

scroll

"Vanaf het eerste moment dat wij met elkaar aan tafel zaten was het gevoel goed. Er zat een grote uitdaging in, in 10 weken de volledige bouw van casco tot een complete horecazaak die kan draaien! Dhr. Willemen (Tommy) draaide hier zijn hand niet voor om en is deze uitdaging vanaf moment een met ons aangegaan! Alles verliep zeer soepel tijdens de bouw. De inzet en passie van het team van Boot was op alle fronten zichtbaar en voelbaar! Van complete nieuwe balkenconstructies tot het plaatsen van een nieuwe trap, alles is tot in de puntjes verzorgd en afgewerkt. Kort samengevat, heel fijn om met team Boot dit project te hebben mogen doen en ik zou ze bij een nieuw project absoluut opnieuw met ze om tafel gaan!"

- David Kop
Eigenaar Restaurant Oase

Meer weten?

Heeft u plannen voor een verbouwing of wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Wij vertellen u graag meer. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...