Van projectmatige woningbouw tot villabouw voor particulieren. Wij begeleiden en adviseren opdrachtgevers én kopers in een zorgeloos traject richting een nieuw (t)huis. Opdrachtgevers kiezen voor Bouwbedrijf Boot als bouwpartner voor de volgende projecten:

Projectmatige woningbouw
Villabouw
Appartementen

 

Bouwbedrijf Boot is flexibel en staat garant voor maatwerk van hoog niveau. We stellen niet alleen hoge eisen aan onze eigen mensen, maar ook aan onze onderaannemers. Uiteraard met de zekerheid van onze supervisie. 

scroll

De bewoners centraal

Hoe komt een koper tot een afgewogen keuze in de afwerking van de keuken en het sanitair, het wijzigen van installaties of constructieve aanpassingen? Wij begeleiden kopers bij dit keuzetraject en lichten ze uitgebreid voor. Wat zijn bijvoorbeeld de mogelijkheden of  financiële consequenties van meer- of minderwerk? Ook organiseren we tijdens het bouwproces open dagen, waar kopers vragen kunnen stellen aan de uitvoerder en alvast kennis kunnen maken met hun buren. 

Particuliere villabouw

U koopt een mooi perceel om het huis van uw dromen op te bouwen. Een architect maakt een ontwerp en de keuzes voor materialen en kleuren zijn gemaakt. Maar hoe wordt die ‘papieren droom’ werkelijkheid? Wie bewaakt het proces en adviseert over de juiste prijs-kwaliteitverhouding? Dankzij onze ervaring in de particuliere woningbouw kennen we de onzekerheden die het complexe bouwproces met zich meebrengt. Wij maken het hele traject helder en begeleiden u tijdens dit bouwproces. 

scroll

Bouwbedrijf Boot: meer dan alleen bouwer

Bouwbedrijf Boot bouwt met bezieling! Daarom gaan we verder dan alleen het uitvoerende werk. Vakmensen met passie die samenwerken binnen de juiste teams. Wij denken mee in het grote geheel om samen de hoogst mogelijke kwaliteit te realiseren binnen het gegeven budget. Samen met onze opdrachtgevers en bouwpartners gaan wij elke uitdaging aan en streven hierbij naar duurzame relaties.

foto werkplaats (Bouwbedrijf Boot meer dan alleen bouwer).jpg

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bouwbedrijf Boot is projectleider, uitvoerder en adviseur. Als hoofdaannemer realiseren we projecten vanaf de fundering tot en met de binnenafwerking. Voor de volgende bouwwerkzaamheden kunt u bij ons terecht:

verbouw.svg

Verbouwen

nieuwbouw.svg

Nieuwbouw

uitbreiging.svg

Uitbreiding

transformatie.svg

Transformatie

Meer weten?

Wilt u meer weten over de (ver)bouw van projectmatige woningen, villabouw of appartementen? 

Wij vertellen u graag meer. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...