Verbouwen van
een kantoor- of
bedrijfspand is 
vaak een
grootschalig 
en intensief 
proces!

scroll

De (ver)bouw van een kantoor- of bedrijfspand is vaak een grootschalig en intensief proces. Verschillende bouwdisciplines moeten op het juiste moment en op de juiste manier samenwerken. Bouwbedrijf Boot houdt als hoofdaannemer de regie in handen en coördineert het werk van gespecialiseerde onderaannemers. De inzet van ervaren, eigen vakmensen is een belangrijke factor voor optimale bouwkwaliteit binnen de planning en het budget. Bij Bouwbedrijf Boot kunt u terecht voor:

 

Kantoor- & bedrijfsgebouwen

Winkelpanden & Showrooms

Horeca

Sportcomplexen

Strakke planning en regie

Om zoveel mogelijk bij te dragen aan een efficiënt bouwproces en een gewenst en verantwoord eindresultaat, werken wij in bouwteams. Zo zijn we vroegtijdig betrokken bij het  bouwproces. Bouwvvergaderingen met alle betrokkenen zorgen ervoor dat de voortgang helder blijft en eventuele uitdagingen binnen de planning of het budget op tijd worden gesignaleerd én opgelost.

Bouwbedrijf Boot - Bouwen met bezieling! Video Snippet0.jpg

Bouwbedrijf Boot: meer dan alleen bouwer

Bouwbedrijf Boot bouwt met bezieling! Daarom gaan we verder dan alleen het uitvoerende werk. Vakmensen met passie die samenwerken binnen de juiste teams. Wij denken mee in het grote geheel om samen de hoogst mogelijke kwaliteit te realiseren binnen het gegeven budget. Samen met onze opdrachtgevers en bouwpartners gaan wij elke uitdaging aan en streven hierbij naar duurzame relaties.
 

foto werkplaats (Bouwbedrijf Boot meer dan alleen bouwer).jpg

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bouwbedrijf Boot is projectleider, uitvoerder en adviseur. Als hoofdaannemer realiseren we projecten vanaf de fundering tot en met de binnenafwerking. Voor de volgende bouwwerkzaamheden kunt u bij ons terecht:

nieuwbouw.svg

Nieuwbouw

uitbreiging.svg

Uitbreiding

transformatie.svg

Transformatie

Meer weten?

Wilt u meer weten over de (ver)bouw van bedrijfspanden of kantoren?

Wij vertellen u graag meer. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...