Het bouwen en
verbouwen
van
scholen en 
onderwijs
instellingen: 
laat dat maar 
aan ons over!

scroll

Bouwbedrijf Boot is bij uitstek de scholen(ver)bouwer van de regio Brabant. Vele jaren ervaring en diverse gerealiseerde of gerenoveerde schoolgebouwen maken ons tot specialist van het (ver)bouwen van basisscholen, voortgezet onderwijs- maar ook Hoger beroeps onderwijs gebouwen.

Veiligheid voorop!

Wij zorgen ervoor dat docenten en leerlingen tijdens de bouw ongestoord en geconcentreerd kunnen werken in een schone en veilige omgeving. Leerlingen (en docenten) zijn nieuwsgierig. Daarom betrekken we leerlingen en het onderwijzend personeel graag bij onze werkzaamheden door het organiseren van een rondleiding op de bouw. 

onderwijs-2.jpg

Bouwbedrijf Boot: meer dan alleen bouwer

Bouwbedrijf Boot bouwt met bezieling! Daarom gaan we verder dan alleen het uitvoerende werk. Vakmensen met passie die samenwerken binnen de juiste teams. Wij denken mee in het grote geheel om samen de hoogst mogelijke kwaliteit te realiseren binnen het gegeven budget. Samen met onze opdrachtgevers en bouwpartners gaan wij elke uitdaging aan en streven hierbij naar duurzame relaties.
 

foto werkplaats (Bouwbedrijf Boot meer dan alleen bouwer).jpg

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bouwbedrijf Boot is projectleider, uitvoerder en adviseur. Als hoofdaannemer realiseren we projecten vanaf de fundering tot en met de binnenafwerking. Voor de volgende bouwwerkzaamheden kunt u bij ons terecht:

nieuwbouw.svg

Nieuwbouw

uitbreiging.svg

Uitbreiding

transformatie.svg

Transformatie

Meer weten?

Wilt u meer weten over de (ver)bouw van scholen en onderwijsinstellingen? 

Wij vertellen u graag meer. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...