Vakmanschap,
met bezieling
toegepast. 

scroll

Vakmanschap, met bezieling toegepast. Dat is de belangrijkste voorwaarde om een uitdagend verbouw- of renovatieproject perfect uit te voeren. Bouwbedrijf Boot heeft dat vakmanschap ruimschoots in huis. En naast onze eigen vakmensen werken we samen met vakmensen in alle benodigde disciplines. Niet alleen de kwaliteit, maar ook een vlotte voortgang van het project is daarom gegarandeerd. Wij verbouwen onder andere:

Woningen

Schoolgebouwen

Kantoor- & bedrijfspanden

Uitbreiden

Bij uitbreidingen kunt u onder andere denken aan een aanbouw, opbouw of een nieuwe dakkapel op uw woning, maar ook aan extra ruimte voor een school of bedrijfspand. Belangrijk is dat deze bouwwerkzaamheden het werk- of leefcomfort niet in de weg staan. Bouwbedrijf Boot houdt altijd rekening met bewoners, gebruikers en omwonenden.

foto bij uitbreiden.jpg

Renoveren

Van het herstellen van oud timmerwerk tot het aanbrengen van bijzonder tegelwerk of het herstellen van authentieke ornamenten. Of het nu gaat om kozijnen, plafonds, deuren of dakconstructies, met liefde voor het vak laat Bouwbedrijf Boot oude parels weer herleven. Karakteristieke panden in oude glorie herstellen of leegstaande gebouwen nieuw leven inblazen. Met grote zorg, specialistische technieken en onze ambachtelijke aanpak zijn wij de ideale partner voor renovaties of herstelwerkzaamheden bij achterstallig onderhoud.

foto bij renoveren.jpg

Transformeren

We zien het steeds vaker: oude panden die een nieuwe bestemming krijgen. Kantoren worden appartementen en een bedrijfspand wordt een school. Ook voor dit soort grote transformaties kunt u terecht bij Bouwbedrijf Boot. Creatief omgaan met beperkingen binnen een bestaande situatie: dat zien wij als een mooie uitdaging.

foto bij transformeren.jpg

Creatief werken in beperkte situaties

Bij verbouwingen of onderhoudswerkzaamheden moet er rekening worden gehouden met de beperkingen van de bestaande situatie. Denk hierbij aan beperkte werkruimte of bouwkundige verrassingen die tijdens het werk aan het licht komen. Of het nu gaat om oude panden of jongere woningen, bedrijfsgebouwen, kantoren of winkels; wij bieden altijd passend vakwerk en een efficiënte aanpak.

IMG-20190315-WA0006.jpg

Bouwbedrijf Boot: meer dan alleen bouwer

Bouwbedrijf Boot bouwt met bezieling! Daarom gaan we verder dan alleen het uitvoerende werk. Vakmensen met passie die samenwerken binnen de juiste teams. Wij denken mee in het grote geheel om samen de hoogst mogelijke kwaliteit te realiseren binnen het gegeven budget. Samen met onze opdrachtgevers en bouwpartners gaan wij elke uitdaging aan en streven hierbij naar duurzame relaties.
 

foto werkplaats (Bouwbedrijf Boot meer dan alleen bouwer).jpg

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bouwbedrijf Boot is projectleider, uitvoerder en adviseur. Als hoofdaannemer realiseren we projecten vanaf de fundering tot en met de binnenafwerking. Voor de volgende bouwwerkzaamheden kunt u bij ons terecht:

verbouw.svg

Verbouw

nieuwbouw.svg

Nieuwbouw

uitbreiging.svg

Uitbreiding

transformatie.svg

Transformatie

Meer weten?

Heeft u plannen voor een verbouwing of wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Wij vertellen u graag meer. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...