Wil jij jouw carrière over een andere boeg gooien? Zet dan koers naar Bouwbedrijf Boot! Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's die weten van het reilen en zeilen. Iemand die bouwt met precisie, enthousiasme en oog voor detail. Samen met andere vakidioten werk je aan de mooiste bouwprojecten. Dat staat als een paal boven water. Ga overstag en kom aan boord bij Bouwbedrijf Boot, het bouwbedrijf dat oog heeft voor jou.

Bouwbedrijf Boot
bouwen met
bezieling 

Johan

Hoofd uitvoerder

Het eerste wat je merkt bij Bouwbedrijf Boot is de informele, persoonlijke cultuur. Hierdoor is Bouwbedrijf Boot een fijn bedrijf om voor te werken. Collega’s hebben veel voor elkaar over en de samenwerking is top! Ieder werk is keer op keer een nieuwe uitdaging. Of het nu groot of klein werk is; wat we beloven dat doen we ook. Afspraak is afspraak.

Wesley

Timmerman

Na veel omzwervingen ben ik terug op mijn oude nest. Bij Boot voel ik mij thuis, dus ik ben blij dat ik weer terug ben. Er is nog geen dag geweest dat ik met tegenzin naar m’n werk ben gegaan. Als je plezier uitstraalt, krijg je plezier terug. Daar ben ik van overtuigd.

Ad

Timmerman

Ik werk nu al 13 jaar bij Bouwbedrijf Boot en ik heb het erg naar mijn zin. Er is een hoop veelzijdigheid van werkzaamheden: van kozijn tot een complete dakkapel, wij maken het. Geen dag is eentonig. De samenwerking tussen collega’s en het meedenken in de processen bevalt mij ook erg goed. 

Samuel

Leerling

Ik ben erg blij met mijn aardige collega’s. Ook vind ik het fijn dat ik het vak hier mag leren. Ik word door iedereen goed geholpen, daarom weet ik zeker dat het me gaat lukken.

Frank

Chef werkplaats

Ik ben trots dat ik hier mag werken. Boot is een werkgever die niet boven, maar naast je staat. Aandacht en tijd voor elkaar, dat is onze vaste kern. Wij denken in oplossingen en leveren kwaliteit. Bezieling vertaalt zich naar oog voor detail, zowel zakelijk als persoonlijk.

Tommy

Projectleider Verbouwen

Bij Bouwbedrijf Boot zijn de taken uitdagend en je krijgt veel vrijheid in je verantwoordelijkheden. De samenwerking, met een team van leuke collega’s, is altijd goed. Zo staat iedereen voor elkaar klaar en is de sfeer openminded. De passie voor het vak vertaalt zich naar oog voor detail, zowel zakelijk als persoonlijk. Ik hou ervan om mee te denken in de mogelijkheden en wensen van de klant. Wij garanderen eerlijk advies tegen een eerlijke prijs, omdat vertrouwen de basis is van onze samenwerking.

Arjan & Richard

Bedrijfsleider & Werkvoorbereider

Bij Bouwbedrijf Boot is er veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Met een hecht team werken we aan uitdagende projecten voor onze opdrachtgevers. Het waarmaken van onze beloftes; dat is waar wij voor staan. - Arjan

We hebben een mooi kantoor met fijne werkplekken. Doordat iedereen binnen het bedrijf elkaar kent, ontstaat er een prettige werksfeer. Dit zorgt ervoor dat ik me thuis voel bij Boot. - Richard

Jeroen

Timmerman

Ieder project is weer een nieuwe uitdaging. Samen met mijn collega’s gaan we voor het beste resultaat en dat doen we iedere dag weer met veel plezier.

Artboard – 9.jpg
Ontwerp zonder titel.png
Artboard – 7.jpg
Artboard – 4.jpg
foto bij medewerkers aan het woord FRANK Chef Werkplaats.jpg
Artboard – 10.jpg
Ontwerp zonder titel (1).png
Artboard – 8.jpg

Vacatures

Wij zijn op zoek naar vakmensen, of mensen die het vak willen leren, om ons team te komen versterken op verschillende posities binnen ons bedrijf. Heb je interesse in een kennismakingsgesprek of wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jou binnen ons mooie bedrijf, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Medewerker machinale timmerwerkplaats

Omschrijving

Binnen de functie als Medewerker machinale timmerwerkplaats heb je een leuke en uitdagende functie. Je houdt je veelal bezig met het maken van houten materialen, denk hierbij aan kozijnen, constructieonderdelen etc. De producten die je realiseert worden gebruikt voor onze projecten in de woning- en utiliteitsbouw en onze afdeling renovatie en onderhoud. Het betreft veelal maatwerk, er wordt daarom van je verwacht dat je beschikt over technisch en ruimtelijk inzicht. Je voert jouw takenpakket zowel uit in de werkplaats als op locatie.

Allround Timmerman Verbouwen en onderhoud

Omschrijving

Als Allround Timmerman Verbouw en Onderhoud heb je een leuke, afwisselende baan. De werkzaamheden zijn erg afwisselend en bestaan onder andere uit het uitbreiden van woningen, het maken van dakopbouwen en renovaties van woningen, kantoorpanden en scholen. De opdrachtgevers waar je voor werkt variëren dan ook van particulieren tot scholen en bedrijven. Doordat je in contact staat met onze klanten vinden wij het belangrijk dat je klantvriendelijk en representatief bent.

Ben jij de timmerman met bezieling die ons team komt versterken?

Allround Timmerman

Omschrijving

Als allround timmerman werk je samen met je collega’s op de bouwplaats aan de nieuwbouw van woningen, appartementen, bedrijfs- en schoolgebouwen of aan de transformatie en renovatie van schoolgebouwen en bedrijfspanden. Je werkzaamheden zijn divers en bestaan bijvoorbeeld uit;

  • Het maken en stellen van kozijnen
  • Het leggen en storten van vloeren
  • Het maken en aanbrengen van houtskeletbouw onderdelen
  • Het aanbrengen van gevelbekleding
  • Het opleiden van leerlingen
  • Mede zorgdragen voor een veilige bouwplaats zodat jij en je collega’s veilig kunnen werken.

Ben jij de timmerman met de juiste ervaring en bezieling die ons team komt versterken?

Staat jouw vacature er niet tussen?

Stuur ons gerust een open sollicitatie

Sleep je bestanden hier!
U bent al geverifieerd.
Moment geduld...