Omdat het hoofdkantoor van CM uit zijn jas groeide, ontstond er behoefte aan een geheel nieuw kantoorgebouw met uitbreiding van de werkplekken, een nieuwe hoofdentree, een bedrijfsrestaurant en een trainingscentrum. Met de nieuwbouw van het nieuwe hoofdkantoor en de uitbreiding van de bestaande gebouwen (64 extra werkplekken) ontstond er een heuse campus aan de Konijnenberg in Breda. Het kantoorgebouw is met een gang verbonden aan het bestaande pand.

Het nieuwe kantoorpand staat op acht betonnen poten die het geheel boven het maaiveld tillen. Het gebouw heeft een strakke, moderne uitstraling dankzij de aluminium gevelbekleding en grote raampartijen. Binnen dit project was het trappenhuis architectonisch en logistiek de grootste uitdaging. Deze bestaat uit prefab elementen die in een later stadium in het pand zijn gehesen. Het bestaande kantoorpand is later ook uitgebreid. Hierbij is een oud gedeelte van het pand volledig gerenoveerd om zo nieuwe werkplekken te creëren. Deze kantoorruimte is nu een ‘box in een box’ en heeft dankzij de vele glazen wanden een frisse, open sfeer.

cm-breda-2.jpg

“Inmiddels de samenwerking voor zowel nieuwbouw en bestaande bouw mogen ervaren met Boot. Beide naar volle tevredenheid. Het is een transparante organisatie met fijne vakmensen. Duidelijke afspraken, korte communicatielijnen en er wordt netjes gewerkt. Op naar het volgende project samen!”

Vivian Schrauwen

Facility Manager

Meer weten?

Wilt u meer weten over de (ver)bouw van bedrijfspanden of kantoren?

Wij vertellen u graag meer. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

U bent al geverifieerd.
Moment geduld...