Woningbouw particulieren

Bouwbedrijf Boot

een gevarieerde dienstverlening

Of een particuliere opdrachtgever nu via een makelaar of een perceel bouwgrond met een kant en klaar bouwplan koopt of zelf een architect inschakelt om een droomhuis te ontwerpen, vrijwel iedereen heeft behoefte aan een bouwer die zijn of haar project met bezieling realiseert. Maatwerk en betrokkenheid zijn daarbij wat ons betreft een norm.

Omdat een particuliere opdracht doorgaans betrekking heeft op een unieke woning, is deskundige en intensieve begeleiding tijdens het bouwproces essentieel. We houden daarom regelmatig bouwvergaderingen met de opdrachtgever, waarin de voortgang van de bouw wordt besproken en de nodige beslissingen worden genomen. Onze persoonlijke aandacht en gerichte adviezen worden daarbij zeer op prijs gesteld.

Vanzelfsprekend stellen we bij particuliere opdrachtgevers hoge eisen aan de kwaliteit van onze onderaannemers. Het is immers van belang dat zij onze opdrachtgevers met dezelfde flexibiliteit en klantgerichtheid tegemoet treden als wij. Alleen dan zal het eindresultaat immers voldoen aan onze

Afspraak maken

Heeft u bouw- of verbouwplannen? En kiest u voor bouwers met bezieling? Vul dan het contactformulier zo volledig mogelijk in en stuur het naar ons op. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

Contactgegevens

Grenssteen 27

4815 PP Breda

Tel: 076-541 55 97

E-mail: Info@bouwbedrijfboot.nl

Een greep uit onze projecten

Verbouwing Intratuin Breda

Onlangs is de interne verbouwing van de ...

Bekijk project

Plaats J – Dongen

PLAATS J – 9 riante patiowoningen, 2 h...

Bekijk project

Vrijstaande woning Dordrecht

Voor onze opdrachtgever realiseerden wij...

Bekijk project

Herontwikkeling kantoorgebouw naar luxe appartementen en exclusief penthouse

Bekijk project

Foresta 27 woningen Ulvenhout

Nieuwbouw van 27 woningen met een villa-...

Bekijk project